' Førsteklasses kinamat i Stavanger - Far East - din leverandør av kinesisk og asiatisk mat!
Norsk | English
Far East personvern policy

Far East lagrer i utgangspunktet ingen data om deg, men i forbindelse med bestilling av levering og henting av mat registreres noen persondata midlertidig. I tillegg lagrer vi noe data i en informasjonskapsel (også kalt cookie) i din nettleser.

Ved bestilling av mat for henting i Far East sine lokaler registrerer vi midlertidig ditt navn, ditt telefonnummer og selve matbestillingen. Denne bestillingen skrives ut i butikken for produksjon av din mat. Etter at du har hentet maten din sletter Far East disse dataene og bestillingen kastes.

Ved bestilling av mat for levering på din adresse registrerer vi midlertidig ditt navn, telefonnummer, gateadresse, postnummer, poststed, eventuelt utsatt leveringstidspunkt, selve matbestillingen, samt hvordan du foretrekker å betale. Denne bestillingen skrives ut i butikken for produksjon og levering av din mat. Etter at vi har levert maten din sletter Far East disse dataene og bestillingen kastes.

Det eneste som lagres i informasjonskapselen i din nettleser er om du har lest og akseptert våre leveringsbetingelser og vår personvern policy.

Vi vil gjerne understreke at når du bestiller mat fra oss på nett overføres bestillingen til vår underleverandør NordkappNett AS (organisasjonsnummer NO985270953MVA) som er vår databehandler. Vi henter så bestillingen din hos NordkappNett AS og skriver den ut i butikken. Alle overføringer av data i denne prosessen, fra din nettleser til oss i butikken, er krypterte og de kan derfor ikke leses av andre.

Om du har noen personvern spørsmål eller klager kan du kontakte data behandlingsansvarlig som er daglig leder Zhilian Zhai på e-post post@feast.no

Om du har en offisiell klage på Far East håndtering av dine data og ditt personvern kan du kontakte Datatilsynet som er tilsynsmyndighet for Personopplysningsloven (norges implementasjon av General Data Protection Regulation (GDPR)).
Vi håper imidlertid at du først kontakter oss for å se om vi kan bidra til å oppklare potensielle misforståelser.